Welzijn, Toerisme, Wellness, Fotografie

Ik ben iemand die een verscheidenheid aan interesses heeft.
Mijn ervaringen en kennis die ik in de afgelopen 25 jaar heb opgedaan, komen voor mijn gevoel nu allemaal samen in mijn lessen, holistische begeleiding en leefstijl coaching.

 

Studies
Activiteiten begeleiding - West Friesland Collega in Hoorn - 1992 - 1995
Culturele en Maatschappelijke Vorming. Richting Recreatie, Toerisme en Cultuur - Hogeschool van Utrecht -1996-1999           

Certificaten 


Werk ervaring
Na mijn studies heb ik vele jaren in het sociaal cultureel werk gewerkt met verschillende groepen.

Als reisbegeleider werk ik sinds 2006 wereldwijd voor Sawadee.

In 2008 begon ik mijn fotografiebedrijf.
Naast opdrachten en het werken voor tijdschriften, heb ik fotografie gebruikt in cursussen en workshops voor specifieke doelgroepen, en heb ik fotografiereizen begeleid in Bhutan , India en Jordanië.

Vanaf 2010 ben ik meer in de toeristenindustrie gaan werken, van 'guest-relation' in een resort tot het runnen van een kantoor.

Overlappend voelde ik dat het in 2013 het juiste moment daar was om mijn dromen te volgen om als yoga- en meditatie docente te werken, iets wat ik zelf al ruim 20 jaar beoefende.  Evenal massage en reiki. Behandelingen gaf ik tot dan toe alleen aan mezelf, familie en vrienden. Weekelijkse lessen en weekend retraites volgden en heb mens en dier behandelingen mogen geven.  

Vanaf dat moment pakte ik meer studies en trainingen op, om te blijven groeien en mezelf te ontwikkelen, om een uitgebreider aanbod te kunnen bieden als holistische begeleider en leefstijl coach.

Samen met mijn ervaring en kennis op het gebied van yoga, meditatie, mindfulness, voeding, Reiki-behandelingen, massages en coaching ben ik blij dat ik een breed scala aan competenties heb om mensen op hun persoonlijke reis te begeleiden.

Talen
Nederlands, Engels, Spaans, Arabisch