Korte achtergrond

Ongeveer 20 jaar geleden zette ik mijn eerste voet in een yoga studio en meditatie sangha. 
Die eerste jaren waren mijn wekelijkse yoga lessen vooral een moment om tot rust te komen en te werken aan mijn flexibiliteit.
Zonder dat ik het echt heel bewust doorhad, bood yoga me veel meer dan dat. Net als met meditatie.. ik wilde rust in mijn hoofd. En langzaam aan begon ik de teksten uit de boeken te ervaren. 
Dit herken ik ook bij veel mensen aan wie ik nu les geef.

Rond dezelfde tijd dat ik bekend werd met yoga en meditatie, behaalde ik mijn 1ste en 2de graad Reiki, aangevuld met Thai massage.  Ik ging me ook meer verdiepen in natuurlijke geneeskunde.
Na jaren lessen volgen en geinspireerd raken voor verschillende leraren, zette ik in 2012 mijn eerste stap om zelf yoga les te geven. Meer cursussen en opleidingen volgden, zoals nutriotion, coaching, yoga therapy, en behaalde  mijn Reiki Master graad.

Ik geniet enorm van anderen te helpen, te inspireren en om bijdrage te leveren aan hun welzijn, zowel lichamelijk als geestelijk.  

De vele interesses en ervaringen die ik de afgelopen 25 jaar jaar heb vergaard, voelen nu samen te komen in een complete(re) vorm: Holistische Begeleiding. 
Yoga- en ademhaling oefeningen, met ontelbare heilzame werkingen, meditatie en mindfulness die o.a.helpen meer opmerkzaam te zijn, zonder oordelen. Massage die bijdrage levert om te ontspannen maar ook om meer in contact met jezelf te komen.  Het belang van gezonde voeding, de geneeskrachtige werking van kruiden, olieen. 
Een les die ik ook zelf blijf oefenen: ten volle  genieten van de kleine dingen in het leven, liefdevol zijn naar jezelf en elkaar. En niet te vergeten creatief bezig te blijven zijn. Lach. Huil. Spring. Sta. Droom. Denk. Voel. Doe.  En laat het dan weer los. 


Een klein beetje meer andere achtergrond info:
Ik heb Activiteiten Begeleiding en Culturele Maatschappelijke Vorming gestudeerd. Tussen en na de studies heb ik veel gereisd. Vervolgens ben ik jaren werkzaam geweest in sociaal cultureel werk en werk sinds 2006 wereldwijd als reisbegeleider bij Sawadee Reizen. In 2008 heb ik mijn fotografie bedrijf opgezet, een droom die uitkwam. Menig jaar heb ik in toersime gewerkt iverschillende functies en in het buitenland gewerkt en gewoond. 
Ik kan zeggen dat ik een generalist ben met vele interesses.