Behandelingen

Reiki en massage behandelingen kunnen los op zichzelf staan of onderdeel uitmaken van 'Lijfstijl Begeleiding' of een 'Stress Verminderings programma'.
Deze behandelingen zijn net als yoga en meditatie ondersteunend voor je lichaam en geest. Daarnaast motiveren ze het zelfgenezende vermogen die we allen hebben. 
 

Reiki
Reiki is een eeuwen oude japanse genezings methode, die je kunt vertalen als Univsersele Levensenergie. Door middel  van handoplegging, wordt energie doorgegeven om het eigen natuurlijke helingsproces en vermogen te activeren, op zowel lichamelijk als geestelijk gebied. Hierdoor komt
 lichaam en geest weer meer in balans. 
Bij een reiki behandeling hou je je kleding aan. 

Naast persoonlijke 1 op 1 behandelingen, geef ik ook afstandsbehandelingen. Dit betekend dat we niet op dezelfde plek hoeven te zijn.

Reiki Sessie
De lengte varieert tussen de  20 minuten (afstandsbehandeling) tot 1 uur (een op een)

Reiki Cursus
Als Reiki master, geef ik cursussen in level I and II,  volgens het Usui systeem.  

Massages.
Heerlijk een moment voor jezelf, om te ontspannen, te genieten. Om die vaste spieren los te krijgen.
Maar massages biedden zo veel meer voordelen. Het helpt bijvoorbeeld erg goed bij slaapproblemen, angsten en algehele stressvormen, lichamelijk ongemakken en verschillende aandoeningen.  


-Deep tissue massage.
Combinatie van drukpunt- thai massage met intuitieve massage. Het is mogelijk een massage te ontvangen voor het gehele lichaam of een specifiek gebied.  
Ik gebruik natuurlijke basisolien met pure etherische olien. Als ook speciale balsem voor stijve spieren. 

-Ontspannings massage.
Heerlijk om tot rust te komen, te ontspannen en om los te laten.
Net als bij de Deep Tissue massage, kan dit voor het gehele lichaam of voor specifieke delen.
Ik gebruik natuurlijke basisolien met pure etherische olien.

-Gentle touch
Zeer geschikt als je last hebt van grote spanningen, angsten en/of verdriet. Deze massage is een combinatie van ontspanningsmassage en reiki. Op basis van intuitie en gevoel wordt de massage gegeven met extra intentie van liefdevolle en onvoorwaardelijke liefde. 

Yoga therapie.
Dit is een combinatie van massage en yoga houdingen, het aanpassingen en het optimaliseren van deze houdingen voor optimale doorstroming van energie en bloedtoevoer, en loslaten van gespannen spieren. 


Stress Begeleiding
.

Als positieve stress negatief is geworden.
Wanneer je last hebt van overspannendheid, burnout, paniekaanvallen of gewoon niet lekker in je vel zit en je je gestressed voelt, dan  kan deze holistische begeleiding iets voor jou zijn en uitkomst bieden. 
Individuel programma bestaande uit 
oefeningen, opdrachten en gesprekken aangepast op jouw behoeftes en wenzen. Deze kunnen aangevuld worden met massages en / of reiki behandelingen. 
We gaan opzoek wat er werkelijk speelt en hoe je je hierbij voelt. Waar komt dat tot in je het lichaam en hoofd tot uiting? We gaan ons deel richten op bewustworden en voelen. 

De holistische benadering houdt ook in dat bijvoorbeeld reiki en massage ingezet kunnen worden voor ontspanning en ondersteuning. Maar ook ademhalingstechnieken, body scan oefeningen, yoga, meditatie en mindfulness oefeningen.
Voeding en lifestyle worden ook zeker onder de aandacht gebracht omdat voeding en mate van beweging erg van invloed kan zijn op je welbevinden. 
Dit traject bestaat uit meerdere bijeenkomsten en richt zich naast stress vermindering  op het verhogen van het geluksgevoel. 

 

Prijzen zijn afhankelijk van de behandeling en lokatie, dit kan bij je thuis zijn of op elk ander gewenste plek. 
Voor meer informatie en vragen, kun je mij mailen of bellen.