Het begin...

In 2013 heb ik Flow-Spirit opgericht.

De rode draad in mijn leven is het begeleiden van mensen. 
Daar wordt ik blij en gelukkig van, zo simpel is het eigenlijk. Ik kom graag in verbinding met mensen en wil ondersteunen waar mogelijk is. 

Na mijn MBO en HBO studies ben ik aan het werk gegaan als sociaal cultureel werker met verschillende doelgroepen.
Ruim 10 jaar geleden ben ik begonnen te werken als reisbegeleider en rond die zelfde tijd startte ik ook mijn fotografie bedrijf.
Ik gebruikte onder andere fotografie en andere kunst vormen in cursussen en trainingen met speciale doelgroepen. 
De speciale fotografie reizen, waren een van de geweldigste reizen om te begeleiden. 

Vervolgens ben ik enkele jaren werkzaam geweest in toerisme. Ik heb ontzettend veel geleerd, maar ook dat een hele dag op kantoor werken, misschien niet het beste voor mij persoonlijk was. En voelde dat het tijd was mijn dromen achterna te gaan en begon yoga les te geven, en heb het werk als 'holistic health pratitioner' de jaren die volgde uitgebreid 

Samen met yoga, meditatie, mindfulness, reiki behandelingen, massages en coaching, voelt het als een mooie en ondersteunende combinatie van behandelingen om mensen te begeleiden in hun persoonlijk ontwikkeling en inzicht. 

En ook voor mezelf, blijft het een reis van ontdekking, groei en blijven leren. 

 

Met Flow-Spirit wil ik ook graag  samen andere proffesionals onze passie, kennis en kunde bundelen. 

Op dit moment doel ik erop om 2 x per jaar een weekend retreate aan te bieden in Jordanie, omdat dit een prachtig land is, vooral de woestijn, voor bezinning. Frankrijk voor een week mindfulness & yoga. En in toekomst zou ik heel graag programma’s in andere prachtige landen aan willen bieden. 

Mijn volgende droom is om werkzaam te zijn op een centrum voor welzijn en gezondheid of een retraite centrum ergens in Europa. En daarna... misschien ooit op een dag, mijn eigen centrum hebben.