Het begin...

In 2013 heb ik Flow-Spirit opgericht.

De rode draad in mijn leven is het begeleiden van mensen. 
Daar wordt ik blij en gelukkig van, zo simpel is het eigenlijk. Ik kom graag in verbinding met mensen en wil ondersteunen waar mogelijk is. 

Na mijn MBO en HBO studies ben ik aan het werk gegaan als sociaal werker met verschillende doelgroepen. Ruim 10 jaar geleden ben ik begonnen met werken als reisbegeleider en rond die tijd startte ik ook mijn fotografie bedrijf. Ik gebruikte oa fotografie in cursussen en trainingen met speciale doelgroepen. 
In Jordanie was ik de eerste jaren werkzaam in het toerisme en nadat ik die banen opgezegd had, voelde het goed om de stap te maken om les te geven in yoga, mindfulness en meditatie, iets wat ik zelf al jaren beoefende. 
Samen met massage, reiki en coaching voelt het als een mooie en ondersteunende combinatie van behandelingen om mensen te begeleiden in hun persoonlijk ontwikkeling en inzicht. 

Met Flow-Spirit wil ik graag voor andere proffesionals de mogelijkheid te creeren, om met hun eigen groepen naar Jordanië te komen. En dan zorg te dragen voor alle logistiek. 


Op dit moment richt ik mij vooral op Jordanie, en wil graag in 
de toekomst ook programma’s in andere prahtige landen aanbieden. 

Mijn volgende droom is om werkzaam te zijn op een centrum voor welzijn en gezondheid of retraite centrum ergens in Europa. En daarna, op een dag, mijn eigen centrum hebben.